dr. El i norr

drellogga

dr.El i norr är ett installationföretag beläget i Bastuträsk, Norsjö kommun.
Företaget bildades 1995 och har för nuvarande 2 heltidselektriker samt 1 halvtidselektriker.

Vi har under åren haft Norsjö kommun som kund både inom fastighetsservice och vägbelysning. Skötselavtalet inom Norsjö kommuns vägbelysning har vi för nuvarande. Vi har också kunder inom industri och privata. Bastuträsk Chark och Fabriken AB är 2 stora kunder.

dr.El har varit med i större byggprojekt. Hotell Hornavan, med 52 rum, restaurang och SPA är det största projektet samt en biltestverkstad utanför Sorsele.
Under 2016 så  färdigställde vi, åt BE Trädgård, deras butik i Skellefteå, Blomsterslottet, samt nytt växthus i Bergliden.

drel gunnar vid företagsbil

Gunnar Westermark, ägare till dr. El i norr

Jag, Gunnar Westermark, ägare till dr.El i norr AB, började min yrkesbana med 4-årig teknisk utbildning, Elkraft vid Balderskolan Skellefteå samt Dragonskolan, Umeå.

Fram till 1980 var jag skifteselektriker vid Rönnskärsverken, då jag flyttade åter till Bastuträsk. Där fick jag under några år arbeta inom Posten innan jag fick min el-behörighet 1987 och öppnade eget företag. Ny teknik inom elbranschen samt att utveckla idéer inom kommunen  är intressanta ämnen. Driver bl a, med min fru, Bastuträsk Järnvägsstation. Är ordf i Bastuträsk Företagarförening samt vice ordf i Bastuträsk Kulturbyggnader. Karsbäcken Open är en kanottävling där jag tillsammans med några till, försöker utveckla mera. 

Kontakta dr. El

Adress: Östra Järnvägsgatan 33, 935 70 BASTUTRÄSK
Tfn 0915-102 24 Mobil: 070-331 81 00
E-post: info[at]drel.se